header_voorbeeld_LISA.png
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

πŸ†πŸŒŸ Kampioenenbal bij HC-Losser! πŸŒŸπŸ†

1-10-2023
πŸ†πŸŒŸ Kampioenenbal bij HC-Losser! πŸŒŸπŸ†

Wat een geweldig nieuws om te delen! De herfstcompetitie is nog in volle gang, maar we kunnen nu al trots aankondigen dat onze meiden teams het fantastisch doen:

πŸ₯‡ MO-09: Kampioenen! πŸ‘πŸ†
πŸ₯‡ MO-14: Kampioenen! πŸ‘πŸ†
πŸ₯‡ MO-16: Kampioenen! πŸ‘πŸ†

En daar stopt het niet! Ons MO-12 team heeft nog twee spannende speelrondes te gaan en maakt ook zeker kans op het kampioenschap!

Maar er is meer goed nieuws voor ons MO-18 team! Hoewel het nog een uitdaging is, hebben ze nog steeds de kans op het kampioenschap. De nr. 1 moet verliezen en onze geweldige meiden van Losser, die momenteel op de tweede plaats staan, moeten winnen van de nr. 3. Laten we duimen voor dat extra stukje geluk!

Laten we samen onze waardering uitspreken voor de ongelooflijke inzet van onze speelsters en coaches. Jullie hebben dit mogelijk gemaakt en laten zien wat teamwork en doorzettingsvermogen betekenen. πŸ™ŒπŸŽ‰

Laten we onze support blijven tonen voor deze geweldige teams en ze aanmoedigen terwijl ze de komende speelrondes tegemoet gaan. Op naar nog meer succes en overwinningen! πŸ’ͺπŸ‘πŸŽ‰ #Kampioenen #TeamHCLosser #Trots #HockeyPassie #knhb